PRIDOBI GIBLJIVOST in JO PRENESI NA OSTALA PODROČJA ŽIVLJENJA

Skozi treninge, ti bomo pokazale pot do povezave in kontrole nad svojim telesom. Skozi proces ne boš zgolj dosegla moške špage, ampak pridobila tudi lahkotnejše gibanje in več zaupanja vase.

Komu je program namenjen?

TEBI, draga!

Program je primeren za POPOLNE ZAČETNICE kot tudi TRENIRANE posameznice, saj je vedno na voljo prikaz LAŽJE in TEŽJE izvedbe vaje, s čimer si lahko POPOLNOMA PRILAGODIŠ program svojim trenutnim zmožnostim. Pomembno je, da si UPAŠ SPREJETI NOV IZZIV in STOPITI IZVEN CONE UDOBJA. Občutek samozavesti, moči in kontrole nad svojim telesom želimo s programom predati med čim večje število žensk.

Se tudi ti kdaj . . .

 • počutiš TESNOBNO ?

  Vadba za gibljivost dokazano zmanjša občutke tesnobe in pozitivno vpliva na naše MENTALNO ZDRAVJE.

 • počutiš odtujeno od svojega telesa in "ZATEGNJENO"?

  Gibljivost zaradi svoje narave poudarka na dihanju počasi prebudi naše telo in mu povrne izgubljeno mobilnost.

 • s težavo spraviš v globok POČEP?

  Ogromen poudarek programa je na odpiranju mišic kolka, zato ti vaje pomagajo tudi pri izboljšanju tehnike počepa.

Vtisi o programu

5 ocena z zvezdicami

moška špaga

Larisa Tojnko

Zelo dobro ste organizirale program. 7 let nazaj sem v nulo naredila moško špago, vendar mi je z leti čisto upadla. Sedaj sem naredila 2 vaša treninga in isk...

Preberi več

Zelo dobro ste organizirale program. 7 let nazaj sem v nulo naredila moško špago, vendar mi je z leti čisto upadla. Sedaj sem naredila 2 vaša treninga in iskreno-WAW... navdušena zelo. Vidim napredek že zdaj, tako da komaj čakam še za naslednje treninge.

Preberi manj
5 ocena z zvezdicami

Mnenje o programu gibljivosti

Neža Štrukelj

Živjo punce, danes sem zaključila program. Rada bi vas pohvalila za vložen trud in super končni izdelek. Na začetku me je zanimalo, ali je možno/ učinkovito ...

Preberi več

Živjo punce, danes sem zaključila program. Rada bi vas pohvalila za vložen trud in super končni izdelek. Na začetku me je zanimalo, ali je možno/ učinkovito izvajati program gibljivosti preko spleta, zdaj pa vidim, da se da. Program je bil natančno zastavljen in mu je bilo enostavno sledit, brez preveč gledanja v ekran. Morda bi samo dala idejo oziroma svoje mnenje o umirjanju, vsekakor podpiram, da se ga vključi v zadnji del treninga, bi pa morda bilo umirjanje še bolj učinkovito, če bi se tehnike spreminjale, ker se mi zdi, da ko enkrat telo ˝pogrunta˝ izvedbo in se navadi, je učinek nekoliko manjši, vsaj pri meni. Morda bi lahko vsake toliko bila vključena kakšna krajša meditacija ali pa samo dihalne vaje, morda kakšna enostavna vadba čuječnosti ali kaj podobnega. Drugače pa super!

Preberi manj
5 ocena z zvezdicami

Mnenje ob koncu programa gibljivosti

Mija Štrukelj

Vodenje tako dobro, da skoraj ne rabiš gledat kako moraš vajo izvajati. 👌Spodbujanja vmes so prišla zelo prav. Tinkara razturila v težji verziji. 😁 Všeč mi j...

Preberi več

Vodenje tako dobro, da skoraj ne rabiš gledat kako moraš vajo izvajati. 👌Spodbujanja vmes so prišla zelo prav. Tinkara razturila v težji verziji. 😁 Všeč mi je bil vas celosten pristop. Morda še kakšen drugačen način umirjanja, ker se mi zdi da potem ko veš kaj sledi zgubiš fokus. Punce BRAVO! 😊 Z veseljem se pridružim še kakšnemu vašemu izzivu v prihodnje. Napredek je bil opazen, kar je še dodatna motivacija. P.S.Meni bi bile zanimive kakšne vaje za moč (#samopovem). 😆 Hvala vam in uspešno delo še naprej! ❤

Preberi manj
5 ocena z zvezdicami

Mnenje - program gibljivosti (moška špaga)

Ita Kukman

Za nakup programa sem se odločila, saj je gibljivost moja šibka točka in nimam dovolj znanja, da bi vaje za izboljšanje le-te lahko izvajala brez vodenja. Vš...

Preberi več

Za nakup programa sem se odločila, saj je gibljivost moja šibka točka in nimam dovolj znanja, da bi vaje za izboljšanje le-te lahko izvajala brez vodenja. Všeč mi je bila sama struktura programa. Navodila za izvajanje vaj so bila prikazana razumljivo in nazorno. Sedaj, ko sem s programom zaključila, moram priznati, da sem z rezultati zelo zadovoljna. Se že veselim novega programa! :)

Preberi manj

VSE TO JE VKLJUČENO V CENO PROGRAMA:

 • 24 posnetkov in +1200 min video vsebin - vsak trening vsebuje OGREVANJE, GLAVNI DEL in UMIRJANJE z dihalnimi vajami

 • 2 WEBINAR DELAVNICI (odnos do telesa & hrane in kako vzljubiti samo sebe)

 • UVOD v program in NAVODILA za njegovo uporabo

 • VODENJE s strani DIPLOMIRANIH KINEZIOLOGINJ

 • SPREMLJANJE napreka - UVODNE in ZAKLJUČNE meritve z jasnimi NAVODILI

 • Možnost SVETOVANJA in PRILAGODITVE programa glede na ostale aktivnosti

 • PROGRESIVNE vaje MOČI in GIBLJIVOSTI, ki te bojo pripeljale do cilja

 • LAŽJA in TEŽJA izvedba vaj

 • VAJE za MOBILNOST, ki jih lahko preneseš in uporabiš v svojem vsakdanu

 • NEOMEJEN DOSTOP do vseh vsebin

 • Znanstveno & teoretično podprt program

  Združile smo ZNANSTVENO utemeljene TEHNIKE gibljivosti in PRAKSO PROFESIONALNIH akrobatov priznane cirkuške šole Salto.

 • Povezava telesa & uma

  Vsak trening zaključimo z DIHALNIMI VAJAMI, saj je ta kombinacija učinkovito orodje v boju proti občutkom TESNOBE in POZITIVNO vpliva na MENTALNO ZDRAVJE.

 • Program prilagojen TEBI

  V programu ti je vedno na voljo LAŽJA in TEŽJA izvedba vaje, tako si lahko program popolnoma prilagodiš sebi in ni pomembno ali si ZAČETNICA ali pa že bolj NAPREDNA.

Pogosto zastavljena vprašanja

 • Koliko časa traja trening in kaj potrebujem?

  Treningi trajajo približno 60 min. Potrebuješ blazino ter v primeru, da si manj gibljiva je priporočljiva uporaba joga blokcev. Pred vsakim treningom te opozorimo tudi na pripomočke, ki jih boš v tistem treningu potrebovala. Vendar ne skrbi, prepričane smo, da lahko vse najdeš že doma.

 • Bodo treningi negativno vplivali na trening vadbe moči?

  Vprašanje, ki ga dobimo zelo pogosto. Skrb je odveč, saj smo zato tukaj mi, da ti varno prilagodimo urnik vadbe glede na tvoje ostale aktivnosti. Napiši nam sporočilce in skupaj bomo poiskale najbolj optimalen čas za treninge gibljivosti.

 • Kolikokrat tedensko poteka vadba?

  Vadba poteka 3x tedensko, kjer se ti naslednji trening "odklene" takoj, ko končaš s prejšnjim.

 • Sem začetnica in zelo negibljiva, je program vseeno primeren zame?

  JA! Program je namenjen tako popolnim začetnicam, kot tudi že tistim bolj treniranim. Tekom celotnega programa je na voljo lažja in težja izvedba vaje, ki jih lahko po želji kombiniraš in prilagajaš svojim trenutnim zmožnostim.

 • Kako so sestavljeni treningi?

  Vsak trening je sestavljen iz OGREVANJA, ki je razdeljen na 2 dela (aerobni del in vaje za izboljšanje mobilnosti telesa). Temu sledi GLAVNI DEL s progresivnimi vajami ter zaključek UMIRJANJE z dihalnimi vajami.

 • Komu program NI namenjen?

  Program ni primeren za posameznike z akutnimi ali kroničnimi poškodbami mišičja in okostja ter nosečnicam in mamicam takoj po porodu.

Prijavi se na spletne e-novičke!

Ostani na tekočem s ponudbami naših programov in bodi med PRVIMI, ki bo o tem obveščena.

Hvala